top of page

AHA Fluid – "no-rinse peeling" om ‘s nachts te gebruiken

AHA Fluid is een zeer effectieve “no-rinse peeling” om ’s nachts te gebruiken. Het vernauwt de poriën en vermindert pigmentafwijkingen. De huid droogt niet uit dankzij de vitamine C.

€ 99,00

Inhoud

50ml - Gaat 7 maanden mee bij 2 toepassingen per week.

Werking

Voor een stralende huid

Een effectieve peeling voor 's nachts met 10% AHA, die zorgt voor een heldere, egalere en stralende huid.

Skin Insight.png

SKIN INSIGHT 

Als gevolg van zonneschade en andere externe stressfactoren wordt de bovenste huidlaag dikker en zelfs ruw. Tegelijkertijd vertraagt met het ouder worden het celvernieuwingsproces en wordt de opperhuid dunner. Ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidskleur kunnen ontstaan door een ongelijkmatige ophoping van melanine.

Signaal.png

SIGNAAL

Glycolzuur stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen door het verwijderen van dode huidcellen. Het zal ook de werking van het enzym tyrosinase afremmen waardoor er minder pigmentvlekken ontstaan.

reactie van de huid.png

DE REACTIE VAN DE HUID

De vernieuwing van de huidcellen die zich bevinden in de opperhuid wordt gestimuleerd en de huid zal de dode hoorncellen loslaten. De melanine synthese is in balans. De vochtreserves van de huid worden weer aangevuld.

+ 93% Huidvernieuwing na 4 weken*

10.png

BENEFIT

De huid wordt gehydrateerd en de teint verfijnd: poriën zijn zichtbaar fijner, pigmentvlekken vervagen en een oneffen teint wordt lichter

 

- 25% pigmentafwijking na 5 dagen*

 *Peric en al, Glycolic acid peeling in the treatment of mild to moderate inflammatory facial acne vulgaris. Sci Res Essays 2011; Dermatologisch getest, Een behandeling met glycolzuur iedere 2 weken en dit gedurende 16 weken, evaluatie van het effect van een peeling door experts (Schaal : geen, weinig, gematigd, sterk), (Het percentage geeft een sterk en een gematigd effect weer).

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 1 of 2 keer per week en verhoog langzaam de frequentie.
 

  • Breng het product een of twee keer per week 's avonds aan en verhoog stilaan de frequentie tot elke avond.

  • Reinig het gezicht voor het aanbrengen en gebruik een tonic.

  • Breng na gebruik een anti-oxidant serum en/of een vochtinbrengende crème aan. Gebruik geen andere peelings tijdens de behandelingsperiode.

Na het aanbrengen is de huid gevoeliger voor UV-stralen. Gebruik daarom overdag een zonnebrandcrème met een hoge UV-bescherming

Ingrediënten

Aqua (water), glycolzuur, octyldodecanol, natriumhydroxide, ureum, glycerylstearaat, dicaprylether, glycerol, peg-100stearaat, cyclopentasiloxaan, cetearylalcohol, dimethicone, fenoxyethanol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, xanthaangom, parfum (geur).

 

zonder PEG & PPG.png

Zonder PEG & PPG

mineraal- & paraffinevrij.png

Mineraal- & paraffinevrij

Zonder Microplastics

Zonder microplastic.png
Vegan.png

Vegan

bottom of page