top of page
Homepage_3.png

Ons Verhaal

Ons verhaal-1.png

Van Billeberk tot over de hele wereld

 

We hebben meer dan 50 jaar expertise in huidverzorging samengebracht in een nieuw uniek merk: Reveel by MedSkin Solutions. 100% Made in Germany

1960 : Een nieuw begin

Wolfgang Suwelack neemt het bedrijf van zijn vader over en ontwikkelt een revolutionaire technologie: een innovatieve verwerking van biomaterialen die de oorspronkelijke natuurlijke eigenschappen intact laat.

 

Dit wetenschappelijk succes stelt ons vandaag de dag in staat om de natuurlijke eigenschappen en werkingsmechanismen van biomaterialen te behouden. In de loop van de decennia blijft ons onderzoeksteam de technologie verder verfijnd.

Ons verhaal-2.png
Ons verhaal-3.png

1980's: eerste collageenproducten  

De ontwikkeling van de eerste producten op basis van collageen is een succes. In die tijd veroorzaakte deze collageenbiomatrix opzien in de wereld van de huidverzorging. De producten zijn al in een vroeg stadium uiterst huidvriendelijk, vrij van parabenen, geurstoffen, siliconen en conserveringsmiddelen. 

1990's & 2000's: succes in geneeskunde en huidverzorging  

In de loop van het onderzoek is ons collageen zo zuiver en doeltreffend geworden dat artsen het eens zijn over de uitstekende prestaties ervan. Ons onderzoeksteam ontwikkelt met succes medische producten voor gebruik bij ernstige brandwonden, zware verwondingen en chronische wonden. Talrijke klinische studies bewijzen de doeltreffendheid hiervan.

 

Vandaag de dag gebruiken toonaangevende artsen op alle continenten onze medische producten en zijn wij trots om duizenden patiënten over de hele wereld te kunnen helpen.

Tegelijkertijd doen wij onderzoek naar nieuwe huidverzorgingsproducten en bouwen wij een nieuwe productiefaciliteit in Billerbeck (Noordrijn-Westfalen).

Ons verhaal-4.jpg
Ons verhaal_5.jpg

Vandaag: sterke vrouwen achter een sterk merk  

Al meer dan 10 jaar leidt Diana Ferro ons bedrijf, dat nu MedSkin Solutions heet. Een tweede hoofdkantoor wordt momenteel gebouwd in de stad Hamburg. Omwille van onze innovatieve kracht omschrijft professor Simon ons in zijn beroemde boek als "een verborgen kampioen van de 21e eeuw". Diana Ferro wil diepgaande kennis over de menselijke huid en haar regeneratieve processen bundelen in een huidverzorgingsmerk. Ze heeft jarenlang met haar team aan het idee en de producten gewerkt en deze verfijnd. Tot het in 2019 zover was: Reveel by MedSkin Solutions werd gelanceerd.

bottom of page