top of page

Op onze skin care blog delen we beauty advice, insights en inspiratie.

Vitamine C voor uw huid : een goed idee?
Vitamine C is een echte boost voor het immuunsysteem. De gezondheidsvoordelen worden ons dan ook sinds onze kindertijd ingefluisterd. Met als resultaat dat je het nu overal terugvindt: in sinaasappelsap, in guave en zelfs in voedingssupplementen. Het is eigenlijk nooit moeilijk om vitamine C toe te voegen aan uw voeding.


Maar wist u dat het ook veel voordelen heeft voor de huid? Vitamine C is eigenlijk een van de meest effectieve manieren om uw huid te beschermen en te verzorgen.

1. Beschermt tegen omgevingsinvloeden (zoals sigarettenrook of UV-stralen) dankzij de antioxiderende werking. 2. Maakt de huid glad door de collageenvorming te verbeteren en de collageenstructuur van de huid te ondersteunen. 3. Vermindert pigmentvlekken voor een gelijkmatigere teint, terwijl de overmatige melanineproductie wordt verminderd.Vitamine C : het ingrediënt voor een stralende huid


Het geven van Vitamine C aan uw huid, remt de effecten van huidveroudering af en geeft zekerheid dat uw huid beschermd is. Vitamine C is ideaal voor het verbeteren van de teint van uw huid.


Ons Vitamine C-concentraat bestaat niet alleen uit de meest effectieve vorm van vitamine C (L-ascorbinezuur), maar is ook gebaseerd op een unieke activeringstechnologie: de vitamine C wordt alleen geactiveerd op het moment van gebruik en wordt op deze manier dus zeer snel door de huid opgenomen.

Tips voor het gebruik van het Vitamine C-concentraat

1. Breng het vitamine C-concentraat 's morgens op het gelaat aan na het reinigen ervan. De vitamine C kan hierdoor zijn volle kracht gebruiken en uw huid beschermen tegen agressies van buitenaf (UV-stralen, luchtvervuiling, sigarettenrook, enz.) gedurende de dag.

2. Breng na gebruik van het vitamine C-concentraat een hydraterende crème aan.

3. Gebruik ten slotte een zonnecrème met een hoge mate van bescherming tegen UV-stralen (de combinatie van vitamine C + zonbescherming is optimaal...).


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page