top of page

Resveratrol Concentrate – Een sterk beschermend schild tegen schadelijke milieu-invloeden

 

Resveratrol Concentrate biedt een sterk beschermend schild tegen schadelijke milieu-invloeden.

 

€ 139,00

Inhoud

50ml - Gaat 9 weken mee bij dagelijks gebruik.

Werking

De kracht van collageen voor een stralende blik. Een anti-aging concentraat dat 's avonds wordt aangebracht om de contouren van de huid te verstevigen en roodheid, fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Skin Insight.png

SKIN INSIGHT 

Verzwakking van de collageenstructuur (als gevolg van omgevingsfactoren zoals vervuiling) leidt tot de vorming van fijne lijntjes en rimpels, alsook tot verlies van stevigheid en huiddichtheid. Deze omgevingsfactoren kunnen ook leiden tot meer roodheid en gevoeligheid.

Signaal.png

SIGNAAL

Resveratrol beschermt de collageenvorming, remt factoren die irritatie veroorzaken en neutraliseert vrije radicalen. Matrikaten met anti-verouderingswerking stimuleren de collageenvorming.

reactie van de huid.png

DE REACTIE VAN DE HUID

De collageensynthese wordt verhoogd en irriterende processen worden geremd. Het antioxidant afweersysteem van de huid wordt versterkt.

 

+58%  hydratatie na 20min*

10.png

BENEFIT

De huidcontouren worden strakker en roodheid wordt verminderd. Fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken. De huid wordt beschermd tegen voortijdige veroudering. Het product is ook geschikt voor de gevoelige of beschadigde huid.

 

+ 46% strakkere huid na 8 weken*

+ 42% meer soepelheid na 8 weken*

 

*Dermatologisch getest, Universiteit van Hamburg, 2017 ; 1x per dag gedurende 8 weken ; gladheid van de huid (evaluatie door experten) ; vragenlijst ; dichtheid van de huid (ultrasonen), stevigheid van de huid (cutometer)

Gebruiksaanwijzing

‘s Avonds aanbrengen op een zuivere en gereinigde huid.

  • Breng het serum aan op het gezicht, de nek en het decolleté.

  • Tik lichtjes met de vingertoppen om het product te laten indringen.

  • Als de huid extra hydratatie nodig heeft, breng dan nadien uw nachtcrème aan.

Ingrediënten

RESVERATROL

Deze plantaardige polyfenol neutraliseert schadelijke invloeden van buitenaf, beschermt de collageensynthese en vermindert huidirritatie. Hierdoor verbetert de dichtheid van de huid en ontstaan er minder rimpels en roodheid.

 

ANTI-AGING MATRIKINES
Stimulatie van extracellulaire matrixcomponenten. Anti-aging matrikines werken van binnenuit, stimuleren de collageensynthese en voorkomen huidveroudering op lange termijn.

 

Aqua (water), capryl / capric triglyceriden, dimethyl-isosorbide, 1,5-pentaandiol, butyrospermum parkii (shea) boter, resveratrol, glycerol, hydroxyethylacrylaat/acryloyldimethyltauraat copolymeer, panthenol, natriumhyaluronaten, palmitoytripeptide-38, ethyleenbrassylaten, hydroxypropylcycllodextrine, citroenzuur, polysorbaat 60, caprylylglycol, sorbitaanisostearaat, 3-hexenol, propaandiol, caprylhydroxaminezuur.

Zonder alcohol.png

Zonder Alcohol

mineraal- & paraffinevrij.png

Mineraal- & paraffinevrij

Geen dierproeven.png

Geen dierenproeven

zonder PEG & PPG.png

Zonder PEG & PPG

Vegan.png

Vegan

Zonder Microplastics

Zonder microplastic.png
bottom of page