top of page

Resveratrol Concentrate Eye – Hoogwaardig anti-aging serum voor een stralende huid

Resveratrol Concentrate Eye is een multi-actief anti-aging oogverzorgingsconcentraat dat zorgt voor een gladdere, stevigere oogzone met aanzienlijk minder lijntjes en rimpels.

 

€ 79,00

Inhoud

15ml - Gaat 9 weken mee bij dagelijks gebruik.

Werking

Skin Insight.png

SKIN INSIGHT 

De verzwakking van de collageenstructuur als gevolg van omgevingsfactoren leidt tot de vorming van lijntjes en rimpels en het verlies van stevigheid en huiddichtheid. Deze omgevingsfactoren kunnen ook leiden tot meer roodheid en gevoeligheid.

Signaal.png

SIGNAAL

Resveratrol beschermt de collageenvorming, remt factoren die huidirritatie veroorzaken en neutraliseert vrije radicalen. Matrikine met anti-verouderingseffect stimuleert de collageenvorming. Sheaboter vormt een lipidenfilm op het huidoppervlak. Hyaluronzuur trekt water aan en vormt een vochtnetwerk op de huid.

reactie van de huid.png

DE REACTIE VAN DE HUID

De collageensynthese wordt verhoogd en irritatie veroorzakende processen worden geremd. De huideigen lipidevorming wordt geactiveerd en de huidbarrière wordt versterkt. Het antioxidant afweersysteem van de huid wordt versterkt.

10.png

BENEFIT

De oogcontour wordt strakker en de roodheid wordt verminderd. Fijne lijntjes en rimpels worden gladgestreken. De vochtreserves van de huid worden aangevuld en vocht wordt in de huid gebonden. De huid rond de ogen wordt beschermd tegen vroegtijdige veroudering.

 

+ 46% strakkere huid na 8 weken*

+ 31% heeft een stralendere blik na 8 weken*

 

*Dermatologisch getest, Universiteit van Hamburg, 2017 ; 1x per dag gedurende 8 weken ; gladheid van de huid (evaluatie door experten) ; vragenlijst ; dichtheid van de huid (ultrasonen), stevigheid van de huid (cutometer)

Gebruiksaanwijzing

Avonds aanbrengen op een zuivere en gereinigde huid.

  • Breng het serum aan op de oogcontouren.

  • Tik lichtjes met de vingertoppen om het product te laten indringen.

  • Als de huid extra hydratatie nodig heeft, breng dan nadien uw nachtcrème aan.

Ingrediënten

Deze plantaardige polyfenol neutraliseert schadelijke invloeden van buitenaf, beschermt de collageensynthese en vermindert huidirritatie. Hierdoor verbetert de dichtheid van de huid en ontstaan er minder rimpels en roodheid.

 

DE ROL VAN MATRIKINES IN HUIDVEROUDERING

Stimulatie van extracellulaire matrixcomponenten. Anti-aging matrikines werken van binnenuit, stimuleren de collageensynthese en voorkomen huidveroudering op lange termijn.​

 

KARITÉ BOTER
Karité boter bevat een zeer hoog gehalte aan waardevolle ingrediënten zoals vitaminen en lipiden. Dankzij dit brede spectrum aan ingrediënten heeft karité boter een reducerende en verzachtende werking en kan het de vochtbalans van de huid op een natuurlijke manier reguleren. Het resultaat is een gladde, gelijkmatige en soepele huid.

 ​

Aqua (water), capryl / capric triglyceriden, dimethyl-isosorbide, 1,5-pentaandiol, butyrospermum parkii (karite) boter, resveratrol, glycerol, hydroxyethylacrylaat /acryloyldimethyltauraat copolymeer, panthenol, natriumhyaluronaat, palmitoytripeptide-38, hydroxypropylcyclodextrine, citroenzuur, polysorbaat 60, caprylylglycol, sorbitaanisostearaat, propaandiol, caprylhydroxaminezuur.

Zonder alcohol.png

Zonder Alcohol

mineraal- & paraffinevrij.png

Mineraal- & paraffinevrij

Zonder siliconen.png

Zonder silliconen

Parfumvrij.png

Parfumvrij

Vegan.png

Vegan

Zonder Microplastics

Zonder microplastic.png
bottom of page